2010-07-21 17:12:55• hírek • (X)

Bernardmed Kft. - Forduljon a természethez!

A természetes gyógymód, az egészséges élet minden ember joga, csak türelem és kitartás kell az egyszerű természetes technikák újraalkalmazásához. A megfelelő gyógyteák, vitaminok, természetes termékek kiválasztásában már öt éve segít a Bernardmed Kft.

Közel négy éve, hogy a Bernardmed Kft. jól kialakított,a természetes produktumok széles kínálatával ellátott üzletbe fogadja gyógyulni vágyó vásárlóit. A vezetőség nem csak a betegekre, hanem az orvostudomány gyakorlóira is gondolt: orvosi készülékek, vérnyomásmérők, glukométerek, fecskendők, kötszerek, szondák, csipeszek, ollók és orvosi köpenyek széles választéka megtalálható az üzletben.

Ezenkívül nagy hangsúlyt helyeznek az ízületi problémákkal, csontbetegségekkel küszködők gyógyítására is, mivel  náluk beszerezhető Kosmodisk, térd- és csuklópánt, mágneses-pántok széles választéka, Body labda és  különböző lábbetétek is.



A Bernardmed Kft. azonban a legfontosabbnak a természetes termékek, a vitaminok és táplálékkiegészítők forgalmazását tartja. Gyógytermékek, biokozmetikumok, százféle gyógytea és ezek keveréke, táplálkozáskiegészítők és szirupok nagy választéka áll mindenki rendelkezésére. Különböző tinktúrákra, rügy és fanedv kivonatokra is rátalálhat a Bernardmed Kft. boltjában. És ez még nem minden. Az üzletben forgalmaznak speciális készítményeket cukorbetegek számára és lisztérzékenyeknek is.

Az elmúlt öt év tapasztalata szerint  egy ideje a lakosság egyre inkább a természetes termékekhez fordul, mint a patikákban árusított gyógyerekhez. Azok, akik szívesen megpróbálkoznak a természetes anyagokból és növényekből előállított vitaminok és táplálék kiegészítők fogyasztásával, azoknak ajánlott ezt a hatás érdekében megszakítás nélkül,  folyamatosan tenni.

Ha felkeltettük érdeklődését, és inkább a természetben keresné meg a gyógyulás kulcsát, akkor keresse fel a Bernardmed Kft. üzletét Nagykárolyban, a Vasile Lucaciu 2. szám alatt. Bővebb információért tárcsázza a 0723-490-174-es telefonszámot. Forduljon Ön is a természethez!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: